Skip to content

2,391,009 books read so far

does anyone here love watermelon?

Maya

Officer Sapphire Skateboard

Me! I love water melon

Fairy Tuesday Quagmire

Me I love it it’s my favourite fruit

Coach Sunny Vegas

Same

Marshal Amazonia Turkey

its rubish

Dona Ursula Wellington

It’s really good! It’s one of my favourite fruits too!

Judge Daisy Cuckoo-Clock

I love it too much

Marshal Amazonia Turkey

I love it too

Dona Flossy Pineapple

I love watermelon so much

Earl Peanuts Fascination

not me

Princess Babs Archer

It’s alright

Madam Wanda Bungalow

Me i like it

Dona Flossy Pineapple

I love watermelon

Baroness Mistral O’Doughnut

I do!

Queen Gloriana O’Doughnut

i love it , it is one of my favourite fruits

Coach Agnetha Bottlenose

Me

Nurse Wanda Gooseberry

pokemon is the best

Maya

Officer Sapphire Skateboard

yes.

Esquire Sketch Rollerskate

You should read Nina Peanut it was so good

Maggie

Doctor Hopscotch Piccalilli

I have red one before it was a holiday one

Fairy Tuesday Quagmire

Ok I will have a look

Mademoiselle Marge Bottlenose

I have read it . It is a good book right

Dona Flossy Pineapple

Ok

Marshal Amazonia Turkey

Whats it about?

Mademoiselle Panther Fink

i love nina peanut i have read all of them

Marshal Fandango Humdinger

I don,t know that book sorry

Princess Babs Archer

I love it too!

Queen Gloriana O’Doughnut

I agree

Mademoiselle Jewel Menace

My mom ordered it for me it came in the mail on amazon yesterday can’t wait to read it! :)

Lady Beryl Armadillo

How are you friends.

Dragon

Coach Blueberry Colly-Wobbles

I’m good, thanks for asking! How are you? Do u like Katseye?

Mademoiselle Panther Fink

Good!

Mademoiselle Marge Bottlenose

mine got a dog

Dona Ursula Wellington

I’m amazing how are you

Nurse Wanda Gooseberry

Good

Coach Blueberry Colly-Wobbles

Hi guys

Skye

Dona Flossy Pineapple

Hi!

Mademoiselle Marge Bottlenose

Hey!

Judge Daisy Cuckoo-Clock

Hello!

Queen Gloriana O’Doughnut

Try the summer reading challenge quizzes.

Dragon

Coach Blueberry Colly-Wobbles

I did!

Mademoiselle Marge Bottlenose

the are so easy

Dona Ursula Wellington

Which one?

Duchess Ursula Owl

How do i change avatar

Cass

Empress Venus Chocolate-mousse

Go to the Menu and choose home. Then,go to Change Avatar… and your there!

Coach Blueberry Colly-Wobbles

thats a really good idea i think you should try that good luck

Director Blossom Borneo

Go to Home an than more options will appear underneath. One will say ‘Change Avatar’.

Principal Amazonia Lavalamp

You have to press change avatar than pick one

Doctor Hopscotch Piccalilli

Why did the cow cross the road?

Cass

Empress Venus Chocolate-mousse

Because it wanted to see the moovies or it was mooving house

Dona Flossy Pineapple

dunno

Officer Sapphire Skateboard

It was the chicken’s day off

Coach Blueberry Colly-Wobbles

Why

Coach Sunny Vegas

Easy Riddles
1. Riddle: What has to be broken before you can use it?
Answer: An egg

2. Riddle: I’m tall when I’m young, and I’m short when I’m old. What am I?
Answer: A candle

3. Riddle: What month of the year has 28 days?
Answer: All of them

4. Riddle: What is full of holes but still holds water?
Answer: A sponge

5. Riddle: What question can you never answer yes to?
Answer: Are you asleep yet?

6. Riddle: What is always in front of you but can’t be seen?
Answer: The future

7. Riddle: There’s a one-story house in which everything is yellow. Yellow walls, yellow doors, yellow furniture. What color are the stairs?
Answer: There aren’t any—it’s a one-story house.

8. Riddle. What can you break, even if you never pick it up or touch it?
Answer: A promise

9. Riddle: What goes up but never comes down?
Answer: Your age

10. Riddle: A man who was outside in the rain without an umbrella or hat didn’t get a single hair on his head wet. Why?
Answer: He was bald.

11. Riddle: What gets wet while drying?
Answer: A towel

12. Riddle: What can you keep after giving to someone?
Answer: Your word

13. Riddle: I shave every day, but my beard stays the same. What am I?
Answer: A barber

14. Riddle: You see a boat filled with people, yet there isn’t a single person on board. How is that possible?
Answer: All the people on the boat are married.

15. Riddle: You walk into a room that contains a match, a kerosene lamp, a candle and a fireplace. What would you light first?
Answer: The match

16. Riddle: A man dies of old age on his 25th birthday. How is this possible?
Answer: He was born on February 29.

17. Riddle: I have branches, but no fruit, trunk or leaves. What am I?
Answer: A bank

18. Riddle: What can’t talk but will reply when spoken to?
Answer: An echo

19. Riddle: The more of this there is, the less you see. What is it?
Answer: Darkness

Dona Ursula Wellington

because it wanted to go to the moovies get it

Director Blossom Borneo